Καρμπονάρα με πανσέτα και τυρί κρέμα
Η αγαπημένη καρμπονάρα είναι, ίσως, η πιο δημοφιλής μακαρονάδα παγκοσμίως και την βρίσκουμε με διάφορες παραλλαγές. Δοκιμάστε την με νόστιμη πανσέτα και τυρί κρέμα και κρέμα γάλακτος light για να έχετε ένα γρήγορο, ελαφρύ και πεντανόστιμο πιάτο. Μια συνταγή της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Υλικά
Παπαρδέλες
|
400 γρ. |
---|---|
50 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
30 ml |
Χοιρινή κοιλιά κομμένη σε κύβους
|
150 γρ. |
Φύλλα απο 3-4 κλαδάκια θυμάρι
|
|
Της σούπας πάπρικα σε νιφάδες
|
1 κ.σ. |
Σαμιώτικο κρασί ή μπράντυ
|
50 ml |
200 γρ. | |
Arla κρέμα γάλακτος light
|
250 ml |
1 κρόκος αυγού
|
1 |
Ξύσμα απο 1 λεμόνια ακέρωτο
|
|
Αλάτι
|
|
Πιπέρι
|