Επειδή το κέικ περιέχει ελαιόλαδο, η υφή του είναι υδαρής. Αν θέλετε να γίνει πιο στεγνό όπως τα κλασικά κέικ, αντικαταστήστε το με 120 γρ. βούτυρο λιωμένο και κρύο.
Φρέσκα σπαράγγια
|
400 γρ. |
---|---|
1 κλωνάρι πράσα ψιλοκομμένο
|
|
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
|
|
50 γρ. | |
4 αυγά
|
|
Arla κρέμα γάλακτος light
|
150 ml |
Ελαιόλαδο
|
100 γρ. |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
160 γρ. |
Μπέικιν πάουντερ (1 φακελάκι)
|
20 γρ. |
100 γρ. | |
Του γλυκού ροζ πιπέρι σε κόκκους
|
1 κουταλάκι |
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|