Burger μοσχάρι με Arla Mozzarella και sauce μουστάρδας με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
27 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Το πιο απολαυστικό burger είναι αυτό που φτιάχνουμε σπίτι μας, με φρέσκα και αγνά υλικά. Δοκιμάστε τη λαχταριστή συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου, με Arla Mozzarella και Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα!
Εκτέλεση
Εκτέλεση για το burger
Υλικά
Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
|
1 |
---|---|
Ψωμάκια για burger
|
4 |
Κρεμμύδι μικρό, κομμένο σε ροδέλες
|
1 |
Μπέικον
|
8 φέτες |
Πιπέρι πράσινη, κομμένη σε ροδέλες
|
1 |
Λόλα πράσινη
|
4 φύλλα |
4 φέτες |
Για το μπιφτέκι
Κιμάς μοσχάρι
|
800 γρ. |
---|---|
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
|
½ |
Σκόρδα ψιλοκομμένη
|
½ σκελίδα |
100 γρ. | |
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
1 κ.σ. |
Μουστάρδα με μπούκοβο
|
1 κ.γ. |
Worcester sauce
|
1 κ.σ. |
Για τη sauce μουστάρδας
200 γρ. | |
Κέτσαπ
|
20 γρ. |
Μουστάρδα πικάντικη
|
40 γρ. |
Worcester sauce
|
7 γρ. |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|