Η παραπάνω συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο Εύκολες Συνταγές με Τυριά του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2010 απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Κιμάς (μοσχαρίσιος και χοιρινός μισός - μισός)
|
430 γρ. |
---|---|
1 φρέσκο κρεμμύδια ψιλοκομμένο
|
|
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
|
|
Χοντροκομμένο πιπέρι
|
1 γραμμάριο |
Αλάτι
|
2 γραμμάρια |
1/2 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
|
|
1 πρέζα κάρυ
|
|
1 κρόκο αυγού
|
4 μικρές πίτες για σουβλάκια
|
|
---|---|
1 ντομάτας κομμένη σε φέτες
|
|
1 κρεμμύδια κομμένο σε λεπτές φέτες
|
|
2 χοντροκομμένες φέτες Arla Samsoe
|
|
Λίγο φρέσκο μαϊντανό
|
|
Λίγο φρέσκο μυρώνι
|