Burger μοσχαρίσιο με blue cheese sauce
22 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Barbeque Time! Λαχταριστό σπιτικό burger με μια μοναδική, απολαυστική σάλτσα μπλε τυριού. Μια υπέροχη συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Υλικά
|
Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
|
1 |
|---|---|
|
Ψωμάκια για burger
|
4 |
|
Κρεμμύδι μικρό, κομμένο σε ροδέλες
|
1 |
|
Μπέικον
|
8 φέτες |
|
Πράσινη σαλάτα πράσινη
|
50 γρ. |
| 4 φέτες |
Για το μπιφτέκι
|
Κιμάς μοσχάρι
|
800 γρ. |
|---|---|
|
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
|
½ |
|
Σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
|
½ |
|
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
1 κ.σ. |
|
Σόγιας σος
|
2 κ.σ. |
Για την Castello blue cheese sauce
| 200 γρ. | |
| 1 συσκευασία | |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Εκτέλεση για το μοσχαρίσιο burger
Βίντεο