Μπατόν Σαλέ με Blue Cheese & Kαρύδια
&format=jpg)
Τραγανά, αλμυρά μπαστουνάκια με ιδιαίτερη γεύση, που μπορούν να αποτελέσουν ένα νόστιμο σνακ για όλες τις ώρες. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
150 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη καστανή
|
50 γρ. |
150 γρ. | |
75 γρ. | |
Καρύδια τριμμένα σε σκόνη
|
150 γρ. |
¼ κ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|
Εκτέλεση
Προσπαθούμε να κόβουμε τα μπαστούνια όσο το δυνατόν στο ίδιο μέγεθος, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.
