Υπάρχει ένα μυστικό που εγγυάται τέλειο ξεφορμάρισμα στα κέικ μας! Αφού βουτυρώσουμε τη φόρμα, την τοποθετούμε για 5 λεπτά στην κατάψυξη και στη συνέχεια την αλευρώνουμε.
Ζάχαρη καστανή
|
30 γρ. |
---|---|
3 αυγά
|
|
50 γρ. | |
Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
|
120 γρ. |
Σάλτσα πέστο
|
100 γρ. |
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
250 γρ. |
Λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|
|
Λίγο χοντρό αλάτι
|
|
100 γρ. | |
Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
|
200 γρ. |
25 φύλλα απο πλατύφυλλο βασιλικό
|
|
---|---|
Σκόρδο
|
2 σκελίδες |
100γρ. ελαιόλαδο
|
|
Κουκουνάρι
|
30 γρ. |
Αλάτι
|
|
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|