Αλμυρό κέικ με Havarti, φουντούκι και μυρωδικά
Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου απο την εκπομπή Chef Στον Αέρα.
Υλικά
|
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
|
250 γρ. |
|---|---|
|
Γάλα
|
120 ml |
|
3 αυγά
|
|
|
250 γρ. τυρί Arla® Havarti
|
|
|
Φουντούκια
|
100 γρ. |
|
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
|
|
2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
|
|
|
2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασα ψιλοκομμένο
|
|
| 1 κ.σ. | |
|
Αλάτι & πιπέρι
|
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ