Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά

Rating

(0 votes)

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά. Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

Υλικά

  • 500 γρ. χοιρινό για τηγάνι
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
  • 200 γρ. Arla Το Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί σε κύβους
  • 2 κουταλιές βούτυρο Lurpak
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • αλάτι / φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε τις δύο κουταλιές βούτυρο Lurpak και τις δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Αφού ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το χοιρινό, σοτάροντας σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε καλά, προσθέτοντας τα κολοκυθάκια, την πράσινη πιπεριά και την τομάτα. Σβήνετε με το κόκκινο κρασί, ρίχνοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζετε να μαγειρεύετε το χοιρινό για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Πριν σερβίρετε, βάζετε στο τηγάνι το κομμένο σε κύβους Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί και το αφήνετε για λίγο μέχρι να αρχίσει να λιώνει. Σερβίρετε σε βαθύ ατομικό πιάτο όσο το φαγητό είναι ζεστό.