Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά. Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

Εκτέλεση

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε τις δύο κουταλιές βούτυρο Lurpak και τις δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Αφού ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το χοιρινό, σοτάροντας σε δυνατή φωτιά.
  • Ανακατεύετε καλά, προσθέτοντας τα κολοκυθάκια, την πράσινη πιπεριά και την τομάτα.
  • Σβήνετε με το κόκκινο κρασί, ρίχνοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζετε να μαγειρεύετε το χοιρινό για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Πριν σερβίρετε, βάζετε στο τηγάνι το κομμένο σε κύβους Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί και το αφήνετε για λίγο μέχρι να αρχίσει να λιώνει.
  • Σερβίρετε σε βαθύ ατομικό πιάτο όσο το φαγητό είναι ζεστό.

Υλικά

Χοιρινό για τηγάνι
500 γρ.
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί σε κύβους
200 γρ.
Βούτυρο Lurpak
2 κουταλιές
Ελαιόλαδο
2 κουταλιές
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ποτήρι κόκκινο κρασί
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
Αλάτι / φρεσκοτριμμένο πιπέρι