Κοτόπουλο με Mozzarella και λιαστή τομάτα

Κοτόπουλο με Mozzarella και λιαστή τομάτα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 25 – 30 λεπτά

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 ˚C. Τοποθετείστε τα φιλέτα κοτόπουλου (με την μαλακή πλευρά προς τα κάτω) σε μεγάλο πλατό, αφαιρέστε το λίπος τους και έπειτα καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι.
  • Προσθέστε μια φέτα Mozzarella, 1 λιαστή τομάτα και ένα φύλλο φασκόμηλου στο κέντρο κάθε στήθους κοτόπουλου.
  • Τοποθετείστε τα σε πυρίμαχο σκεύος και ,έπειτα, ρίξτε ελαιόλαδο και ξανά αλάτι και πιπέρι.
  • Ψήστε στη κεντρική σχάρα προθεσμασμένου φούρνου για 25-30 λεπτά.
  • Τεμαχίστε το κοτόπουλο διαγώνια και σερβίρετε με ζυμαρικά fettuccini ή ταλιατέλες, με λίγο μαϊντανό για διακόσμηση.

Υλικά

Απο στήθος κοτόπουλου
4 φιλέτα
Arla Mozzarella κομμένο σε 4 ίσα κομμάτια
200 γρ.
4 φρέσκα φύλλα από φασκόμηλο
4 λιαστές ντομάτες
Ελαιόλαδο
30 ml
Αλάτι και μαύρο πιπέρι