Μωσαϊκό σε τερίνα

Μωσαϊκό σε τερίνα

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε μία παραλληλόγραμμη φόρμα του κέικ στρώνουμε μία μεμβράνη.
  • Στο κάτω μέρος βάζουμε μία στρώση από ολόκληρα μπισκότα, μία δόση κρέμας και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία έως ότου τελειώσουν όλα τα υλικά τελειώνοντας με μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και ξεφορμάρουμε τραβώντας τη μεμβράνη. Την ξεκολλάμε από το γλυκό και πασπαλίζουμε με κακάο.

Υλικά

Μπισκότα πτί μπερ
350 γρ.
Βούτυρο LURPAK
250 γραμμάρια
Ζάχαρη άχνη
190 γρ.
Κονιάκ
60 γρ.
Κακάο
50 γρ.
2 αυγά
Κακάο για πασπάλισμα