Τα μανιτάρια Portobello όπως όλα τα μανιτάρια χρειάζονται πολύ καλά πλύσιμο. Με ένα πανάκι τρίψτε ελαφρώς την επιφάνεια τους.
Μπορείτε να σερβίρετε την σούπα με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι.
Δοκιμάστε την σούπα πριν την σερβίρετε για περισσότερο αλάτι ή πιπέρι
50 γρ. μπέικον
|
|
---|---|
1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
|
|
1/2 ψιλοκομμένο πράσα (μόνο το λευκό)
|
|
Λίγο ελαιόλαδο
|
|
Βούτυρο Lurpak
|
1 κουταλιά |
Μανιτάρια ψιλοκομμένα (ασπρομανίταρα, πορτομπέλο, κ.α.)
|
400 γρ. |
600 ml ζωμός κρέατος ή κότας
|
|
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
|
Ξερό θυμάρι (προαιρετικά)
|
1 κουταλιά |
4 κουταλιές κρέμα γάλακτος Arla
|