Ζυμαρικά με μύδια

Ζυμαρικά με μύδια

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(2 votes)

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? '' : '' }}

Υλικά

  • 50 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 200 γρ. καρότα κομμένο σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο σκόνη
  • 200 γρ. χλωρά κρεμμύδι σχισμένα στα 2
  • 500 γραμμάρια μύδια
  • 100 ml λευκό ξηρό κρασί
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 600 γρ. ζυμαρικά
  • 200 γρ. Arla Το Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο Lurpak σε μια κατσαρόλα. Σοτάρουμε τα καρότα και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε, σκεπασμένο, για 2 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα μύδια και το κρασί. Μαγειρεύουμε για 1 λεπτό περίπου. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε τα ζυμαρικά και στραγγίζουμε. Τοποθετούμε προσεκτικά τα ζυμαρικά και τα μύδια σε ένα μεγάλο πιάτο. Σερβίρουμε αμέσως με Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί τριμμένο.

Άλλες συνταγές