Κανελόνια με σπανάκι

Κανελόνια με σπανάκι

Συνοδέψτε με: Καπνιστό κρέας, σαλάτα και λευκό ψωμί Χρόνος Ψησίματος: Περίπου 30 λεπτά στους 200 ◦C

Εκτέλεση

  • Τσιγαρίστε τα κρεμμύδια με το βούτυρο σε ένα τηγάνι για 1 λεπτό περίπου.
  • Προσθέστε το σπανάκι και τσιγαρίστε μέχρι να στεγνώσει.
  • Προσθέστε 100 γρ τυρί, 3 αυγά, το βασιλικό, το μισό αλάτι και ανακατέψτε.
  • Γεμίστε τα κανελόνια με το μείγμα και τοποθετήστε τα σε ένα βουτυρωμένο ταψί.
  • Χτυπήστε 2 αυγά, γάλα και το υπόλοιπο αλάτι και περιχύστε στα κανελόνια το μείγμα.
  • Ψήστε στη μέση του φούρνου. Μόλις ψηθούν τα κανελόνια τα αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά & μετά απλώστε απο πάνω τους το υπόλοιπο τυρί.

Υλικά

Βούτυρο Lurpak
25 γρ.
Μικρά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γρ.
Αλεσμένο σπανάκι
500 γραμμάρια
Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί
150 γρ.
Αυγά
5
Γρ. φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
25
Του γλυκού αλάτι
3 κουταλάκια
Κανελόνια
250 γρ.
Γάλα
1 λίτρο