Γεμιστές πιπεριές με Arla Protein Cottage cheese

Γεμιστές πιπεριές με Arla Protein Cottage cheese

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(0 votes)

Χρόνος ψησίματος: περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? '' : '' }}

Υλικά

  • 80 γρ. πλιγούρι
  • 2 ποτήρια νερό
  • κουτάλι γλυκού χοντρό αλάτι

Γέμιση:

  • 200 γρ. Arla Protein Cottage Cheese
  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
  • 1 μέτριο αυγό
  • φρεσκοκομμένο πλατύφυλλο μαϊντανό
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • μικρές κόκκινες και κίτρινες πιπεριά (περίπου 600 γρ.)
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Εκτέλεση

Βάλτε το πλιγούρι σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό, προσθέστε αλάτι. Βράστε το σε χαμηλή φωτιά σκεπασμένο για περίπου 10 λεπτά. Πάρτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήστε μέσα το πλιγούρι σκεπασμένο για ακόμα 10 λεπτά. Γέμιση: Αναμείξτε το Cottage Cheese μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και το βραστό πλιγούρι. Εντωμεταξύ κόψτε τις κορυφές από τις πιπεριές και αφαιρέστε τους σπόρους – αφήστε το κοτσάνι στην κορυφή. Ξεπλύνετε και στεγνώστε τις πιπεριές καλά και τοποθετήστε τις σε ένα μικρό πυρίμαχο – αν θέλετε κόψτε μία λεπτή φέτα από τη βάση για να στέκονται. Τοποθετήστε τις κορυφές σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Μοιράστε τη γέμιση στις πιπεριές και πασπαλίστε με την τριμμένη φρυγανιά. Ψήστε τις πιπεριές και τις κορυφές στη μέση του φούρνου. Σερβίρετε τις πιπεριές με τις κορυφές επάνω τους. Συνοδευτικό: τηγανίστε 400γρ. σνίτσελ, βράστε 300γρ. μπρόκολο, μαζί με 240γρ. χωριάτικο ψωμί

Άλλες συνταγές