Μοσχάρι ραγού με πένες
Υλικά
|
Μοσχάρι χτένι κομμένο σε κυβάκια
|
800 γρ. |
|---|---|
|
Ελαιόλαδο
|
4 κ.σ. |
|
Αλεύρι
|
2 κ.σ. |
| 4 κ.σ. | |
|
Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
|
2 |
|
Κρεμμύδια κομμένα σε 6 κομμάτια
|
2 |
|
Πιπέρι κόκκινες, κομμένες σε μεγάλες λωρίδες
|
2 |
|
Τζίντζερ ψιλοκομμένο
|
1 κ.σ. |
|
Ζωμός βοδινού
|
300 ml |
|
Ντομάτες ψιλοκομμένες
|
4 |
|
Σόγιας σως
|
10 ml |
|
Φύλλα δάφνης
|
1 φύλλο |
|
Φρεσκοκομμένο μαϊντανός
|
50 γρ. |
|
Πένες
|
400 γρ. |
| 200 γρ. | |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση