Όταν ψήνετε σουβλάκια καλό είναι τα καλαμάκια τα ξύλινα να τα βουτάτε πριν για λίγη ώρα στο νερό έτσι ώστε να μην μαυρίζουν εύκολα κατά την διάρκεια του ψησίματος.
Εάν θέλετε μπορείτε να συνοδεύσετε με μια πράσινη δροσερή σαλάτα.
24 γαρίδες μεσαίου μεγέθους καθαρισμένες
|
|
---|---|
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
|
|
Χυμό απο 2 λεμόνια
|
|
Λίγη σκόνη σκόρδο
|
|
Λίγη ρίγανη
|
|
1 μέλι
|
κουταλιές |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
|
1 λεμόνι κομμένο σε 8 κομμάτια
|
|
8 ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια
|
|
Κρέμα γάλακτος Arla
|
100 ml |