Ο λόγος για τον οποίο περιχύνουμε τον αρακά με κρύο νερό είναι για να διατηρήσει το έντονο πράσινο χρώμα του.
Καφέ
|
1 φλιτζάνι |
---|---|
1 πορτοκάλια
|
|
1 Ομελέτα με λαχανικά και τυρί Arla Delite Active 5%
|
|
Ψωμί ολικής άλεσης
|
1 φέτα |
Χυμό πορτοκάλι
|
1 ποτήρι |
---|---|
1 Ομελέτα με λαχανικά και τυρί Arla Delite Active 5%
|
|
2 ντομάτας κομμένες σε μικρά κομμάτια
|
|
4 αυγά
|
|
Καλαμπόκι
|
50 γραμμάρια |
Αρακά
|
100 γραμμάρια |
1 κόκκινη πιπεριές ψιλοκομμένη
|
|
Arla Delite Active 5%
|
8 φέτες |
Αλάτι
|
|
1 φρεσκοκομμένο πιπέρι
|
|
Γάλα
|
ποτήρια |
Βούτυρο Lurpak
|
2 κουταλιές |
Ψιλοκομμένο άνηθο
|
1 ματσάκι |