Ράβδοι με βρώμη και μπανάνα

Ράβδοι με βρώμη και μπανάνα

https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/----12345678910111213141516/

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μπέν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμμάτων. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και τη βρώμη.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε την μπανάνα συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  • Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο χαμηλό τσέρκι ή ταψάκι 20Χ20 εκ. περίπου και ύψους 2 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει.
  • Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Υλικά

Βούτυρο Lurpak Light
150 γρ.
Καστανή ζάχαρη
75 γρ.
Μέλι
50 γραμμάρια
Βρώμη
350 γρ.
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 μπανάνες πολτοποιημένες