Xτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο Lurpak με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αμύγδαλο συνεχίζοντας το κτύπημα.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και όταν το μείγμα γίνει αφράτο, το αδειάζουμε από το μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με μία μαρίζ προσθέτοντας και τα κομμάτια κουβερτούρας.
Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας έτσι ώστε οι άκρες της να εξέχουν και τρυπάμε την επιφάνειά της με ένα πηρούνι πολύ καλά.
Γεμίζουμε το τσέρκι με το μείγμα. Aφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο, κόβουμε τις άκρες της σφολιάτας ομοιόμορφα και ψήνουμε στους 180οC για 30 λεπτά και στους 170οC για άλλα 30 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με την άχνη και σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό. Συνοδεύουμε με άγλυκη κρέμα σαντιγί “Arla”.