Μην ξεχνάτε πως το Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί (για σαγανάκι) είναι το μόνο τυρί που δεν χρειάζεται αλεύρωμα, με αποτέλεσμα να έχετε ένα πολύ ελαφρύ και πολύ και πολύ γευστικό σαγανάκι. Καλό είναι το τυρί που θα χρησιμοποιήσετε να το έχετε μόλις βγάλει από το ψυγείο.
Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί (για σαγανάκι) των 100γρ.
|
2 φέτες |
---|---|
Φρέσκιας σαλάτας
|
2 φύλλα |
Φρέσκο λεμόνι
|
2 φέτες |
Φρέσκιας ντομάτας
|
2 φέτες |