Καρμπονάρα με μπέικον, ασπρομανίταρα και Arla Lactofree
Εκτέλεση
Τοποθετείτε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε για 8-9 τα σπαγγέτι.
Όταν είναι al dente τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το μπέικον σε μικρά κυβάκια, τα ασπρομανίταρα σε φέτες και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τα κομματάκια μπέικον μέχρι να γίνουν τραγανά και να βγάλουν τα λιπαρά τους.
Αφαιρείτε το μπέικον από το τηγάνι όταν είναι έτοιμο αλλά αφήνετε μέσα τα λιπαρά του και το ξαναβάζετε σε δυνατή φωτιά.
Σοτάρετε για 3-4 λεπτά τα ασπρομανίταρα μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτετε το κορν φλάουρ στο ποτήρι με το Lactofree Arla και ανακατεύετε πολύ καλά να διαλυθεί το κορν φλάουρ.
Προσθέτετε στο τηγάνι τα σπαγγέτι, το μπέικον, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το Lactofree Arla και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Όταν η καρμπονάρα είναι έτοιμη πασπαλίζετε με την ψιλοκομμένη ρίγανη, ανακατεύετε μια τελευταία φορά και σερβίρετε.