Σε μία σαλάτα σαν και αυτή δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε σπαράγγια από κονσέρβα. Μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα πράσινα σπαράγγια στην αγορά και με τον πατατοκαθαριστή θα καθαρίσετε κυκλικά το κάτω μέρος τους.
Ένα μυστικό είναι όταν έχετε βράσει τα σπαράγγια και τα φασολάκια να τα βάλετε σε παγωμένο νερό με παγάκια έτσι ώστε το χρώμα τους να παραμείνει ένα ζωντανό πράσινο.
30 μεγάλα τοματίνια
|
|
---|---|
Φασολάκια
|
200 γρ. |
20 σπαράγγια φρέσκα
|
|
Κουκουνάρι
|
4 κουταλιές |
Arla Delite Active 5%
|
12 φέτες |
Μικρά τρυφερά φύλλα απο σπανάκι
|
100 γραμμάρια |
Ελαιόλαδο
|
4 κουταλιές |
Ξύδι μπαλσάμικο
|
1 κουταλάκι |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|