Κανταΐφι αλμυρό από την Νίκη Παρλιάρου-Χρυσανθίδου
  • Arla
  • Συνταγές
  • Κανταΐφι αλμυρό από την Νίκη Παρλιάρου-Χρυσανθίδου

Κανταΐφι αλμυρό από την Νίκη Παρλιάρου-Χρυσανθίδου

Χρόνος προετοιμασίας: 12 λεπτά
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/------12345678910111213/

Εκτέλεση

  • Σε ένα πυρέξ στρώνουμε το μισό κανταΐφι. Ραντίζουμε με το μισό από το λιωμένο βούτυρο Lurpak, απλώνουμε όλα τα τυριά και το πιπέρι. Στρώνουμε το υπόλοιπο κανταΐφι και το ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο Lurpak. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, περιχύνουμε το κανταΐφι και το ψήνουμε στους 180C μέχρι να ροδίσει. Μια συνταγή της Νίκης Παρλιάρου-Χρυσανθίδου

Υλικά

1/2 κιλό κανταϊφι
Βούτυρο λιωμένο Lurpak
250 γρ.
Τριμμένη γραβιέρα Δανίας "Arla"
250 γρ.
Blue cheese Castello Danablu τεμαχισμένο
250 γρ.
Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί (ή κάποιο άλλο, κατάλληλο για ψήσιμο)
250 γρ.
1/2 κιλό γάλα
3 αυγά
Πιπέρι