Φωλιές µε πανσέτα και τυριά στο φούρνο

Φωλιές µε πανσέτα και τυριά στο φούρνο

32
Από τον Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

Εκτέλεση

  • 1. Σε µια κατσαρόλα µε αλατισµένο νερό βράζετε τις φωλιές για περίπου 7-8 λεπτά. Κατόπιν τις σουρώνετε και τις τοποθετείτε σε ένα βαθύ πυρίµαχο σκεύος.
  • 2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε µε λίγο ελαιόλαδο και µία κουταλιά βούτυρο Lurpak το κρεµµύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και την καπνιστή πανσέτα. Σβήνετε µε ένα σφηνάκι λευκό κρασί, βάζετε αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι και περιχύνετε τα υλικά πάνω στις φωλιές.
  • 3. Προσθέτετε το µπλε τυρί Castello Danablu και ανακατεύετε καλά.
  • 4. Πασπαλίζετε από πάνω µε το τριµµένο Arla Αυθεντικό ∆ανέζικο Σκληρό Τυρί και τοποθετείτε το σκεύος στο γκριλ για 10 λεπτά.
  • 5. Τέλος πασπαλίζετε µε τον ψιλοκοµµένο µαϊντανό και σερβίρετε µε λευκό κρασί.

Υλικά

Φωλιές (ή χωριάτικες ταλιατέλες)
500 γρ.
1 κρεμμύδια ψιλοκομμένο
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
Σφηνάκι λευκό κρασί
200 πανσέτα καπνιστή
Μπλέ τυρί Castello Danablu
200 γρ.
Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί τριμμένο
200 γρ.
Βούτυρο Lurpak
1 κουταλιά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό