Σαλάτα με ρεβίθια, φρέσκο σκόρδο και μυρώνια

Σαλάτα με ρεβίθια, φρέσκο σκόρδο και μυρώνια

Χρόνος προετοιμασίας: 35 λεπτά Χρόνος βρασίματος: 30 λεπτά
Συμβουλές

Το φρέσκο σκόρδο το βρίσκετε εύκολα τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο και στην όψη είναι ίδιο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια

Η παραπάνω συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο Εύκολες Συνταγές για Σαλάτες του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2010 απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Υλικά