Το φρέσκο σκόρδο το βρίσκετε εύκολα τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο και στην όψη είναι ίδιο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια
Η παραπάνω συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο Εύκολες Συνταγές για Σαλάτες του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2010 απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Ρεβίθια
|
400 γρ. |
---|---|
2 φρέσκα σκόρδο ψιλοκομμένα
|
|
1 ματσάκι μυρώνι ψιλοκομμένο
|
|
1 ξερό κρεμμύδια
|
|
Arla σκληρό τυρί τριμμένο
|
100 γρ. |
Ελαιόλαδο
|
100 ml |
Χυμό απο ενα λεμόνια
|
|
1 κουταλάκι μουστάρδα
|
|
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|