Χοιρινή τηγανιά με πράσινο μήλο, μπέικον και κόλιαδρο

Χοιρινή τηγανιά με πράσινο μήλο, μπέικον και κόλιαδρο

Εκτέλεση

  • Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε 1 κουταλιά βούτυρο Lurpak να λιώσει. Σοτάρετε ένα ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές για 3-4 λεπτά και συνεχίζετε προσθέτοντας κομμένο με τον ίδιο τρόπο 1 μήλο, 1 πράσο και 4 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον.
  • Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά, σβήνετε με 120 ml λευκό κρασί και χαμηλώνετε την φωτιά. Προσθέτετε άλλη μια κουταλιά βούτυρο Lurpak, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά μέχρι το χοιρινό να είναι έτοιμο. Πασπαλίζετε την τελευταία στιγμή με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και σερβίρετε.

Υλικά

Βούτυρο LURPAK
2 κουταλιές
Ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές
1 μήλα
1 πράσα
Ψιλοκομμένο μπέικον
4 φέτες
Λευκό κρασί
120 ml
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ψιλοκομμένο κόλιανδρο