Κατσικάκι βουτυράτο με λάπαθα, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι
2 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου
Υλικά
|
Κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
|
1400 γρ. |
|---|---|
|
Λάπαθα
|
800 γρ. |
| 140 γρ. | |
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
|
Ντομάτες πελτέ
|
½ κ.σ. |
|
Φρέσκα φρέσκα κρεμμυδάκια χοντροκομμένα
|
6 |
|
Μεγάλο ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
|
1 |
|
Μουστάρδα
|
1 κ.σ. |
|
Αλάτι
|
|
|
Ανάμεικτα είδη απο πιπέρι
|
|
|
Ροζ πιπέρι για το τελείωμα
|
Εκτέλεση