Φιλέτα ψαρονέφρι
|
4 |
---|---|
Ελαιόλαδο
|
4 κουταλιές |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
1.5 κιλό ρεβίθια μουλιασμένα απο το βράδυ
|
|
---|---|
1 πράσα χοντροκομμένο
|
|
3 κρεμμυδάκια χοντροκομμένα
|
|
3 καρότα χοντροκομμένα
|
|
Σκόρδο
|
3 σκελίδες |
2 κρεμμύδια κομμένα στα 4
|
|
1 κουταλιά κύμινο
|
|
4 φύλλα δάφνη
|
|
5 κόκκοι μπαχάρι
|
|
Ελαιόλαδο
|
200 ml |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
600 γραμμάρια άγρια χόρτα βρασμένα
|
|
---|---|
100ml χυμό μανταρίνια
|
|
2 κουταλιές πετιμέζι
|
|
Ζάχαρη
|
1 κουταλιά |
Μέλι
|
1 κουταλιά |
Ελαιόλαδο
|
50 ml |
2 κουταλιές νερό
|
|
---|---|
Βούτυρο Lurpak σε μικρά κυβάκια
|
250 γρ. |
Χυμό λεμονιού (προαιρετικά)
|
1 κουταλιά |
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|