Ο ΜΥΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΙ CASTELLO®

Ο ΜΥΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΙ CASTELLO®

Το μπλε τυρί που φτιάχνεται με φροντίδα

Το να φτιάχνεις specialty τυροκομικά προϊόντα είναι τέχνη. Ευτυχώς, o καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί οι τυροκόμοι μας, μοιράζονται το ίδιο πάθος και όραμα για το Castello όπως και ο ιδρυτής του, Rasmus Tholstrup. Αυτός έθεσε σημεία αναφοράς για την αφοσίωση, την ακρίβεια και την κατανόηση των οργανικών καλλιεργειών που ωριμάζουν κάθε τυρί.

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1893 όταν ο νεαρός τότε και οραματιστής, Rasmus Tholstrup, αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του και τη δουλειά του στην τελειοποίηση των γαλακτοκομικών προϊόντων του. Μετά από 110 χρόνια η παράδοση συνεχίζεται με το Castello να πωλείται σε πάνω από 150 χώρες.Το πλέον διάσημο τυρί της οικογένειας το Danablu ξεκίνησε να παράγεται από την Arla το 1926, έχει κατοχυρωθεί σαν Π.Ο.Π. (Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης) και είναι αναγνωρισμένο σαν το κλασικό με την γεμάτη γεύση μπλε τυρί

Μπλε τυρί Δανίας

Castello® Danablu 100g

Γευτείτε το μπλε τυρί που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως. Το Castello® Danablu είναι υψηλής ποιότητας Μπλε τυρί Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης που παρασκευάζεται από ειδικές συνταγές.

Η πλούσια γεύση του και τα αγνά συστατικά του καλύπτουν πλήρως την ανάγκη για ποιοτικό και επώνυμο Μπλε τυρί.

Μπορείτε να το απολαύσετε με το κρασί σας, σε τοστ, σε σάντουιτς, ακόμα και στη μαγειρική δημιουργώντας απολαυστικά πιάτα!

Castello® Danablu 100g