Arla Protein επιδόρπια
Μπάρες με βρώμη και επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
ΥΛΙΚΑ:
- 400γρ. επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein
- 130γρ. καστανή ζάχαρη
- 100γρ. μέλι
- 700γρ. βρώμη
- 100γρ. σταφίδες ξανθές
- 100γρ. χοντροκομμένα καρύδια
- 1 κουτ. του γλυκού κανέλα
- 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 500γρ. μπανάνες πολτοποιημένες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ, μαζί με τη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά με τις παλάμες μας έως ότου έχουμε μία μαλακή ζύμη.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο παραλληλόγραμμα τσέρκια 35Χ11 εκ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει.
- Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.