Arla Protein επιδόρπια

Μπάρες με βρώμη και επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein

Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου

ΥΛΙΚΑ:

  • 400γρ. επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein
  • 130γρ. καστανή ζάχαρη
  • 100γρ. μέλι
  • 700γρ. βρώμη
  • 100γρ. σταφίδες ξανθές
  • 100γρ. χοντροκομμένα καρύδια
  • 1 κουτ. του γλυκού κανέλα
  • 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 500γρ. μπανάνες πολτοποιημένες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ, μαζί με τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά με τις παλάμες μας έως ότου έχουμε μία μαλακή ζύμη.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο παραλληλόγραμμα τσέρκια 35Χ11 εκ.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει.
  • Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.