Arla Protein ροφήματα & επιδόρπια γάλακτος

Μπαβαρουάζ με ρόφημα γάλακτος Arla Protein

Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. ρόφημα γάλακτος Arla Protein βανίλια
  • 400γρ. επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein Natural
  • 60γρ. ζάχαρη καστανή
  • 2 φύλλα ζελατίνας (10γρ.)
  • Κορν φλέικς για το σερβίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ρόφημα γάλακτος και τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά.
  • Μόλις αρχίσει να φουσκώνει το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας που προηγουμένως έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.
  • Ανακατεύουμε σε τακτικά διαστήματα και μόλις η κρέμα κρυώσει ενσωματώνουμε το επιδόρπιο γάλακτος.
  • Ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε την κρέμα σε μία φόρμα της αρεσκείας μας.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον.
  • Βουτάμε τη φόρμα σε καυτό νερό για να ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με τα δημητριακά.