Τυρί

Arla Havarti Havarti ωρίμανσης σε φέτες 150γρ

Havarti ωρίμανσης σε φέτες 150γρ
Τυρί

Arla Havarti Havarti ωρίμανσης σε φέτες 150γρ

ARLA HAVARTI, ένας αυθεντικός δανέζικος τύπος ημίσκληρου τυριού που παράγεται εδώ και πολλές γενιές. Δημιουργήθηκε από τη Δανέζα Hanne Nielsen, την πρώτη γυναίκα παραγωγό τυριού, πριν από 100 χρόνια και πήρε το όνομά του από τη φάρμα της, όπου και το έφτιαχνε. Το Arla Havarti υπόσχεται την αγνή, πλούσια και φυσική γεύση της δανέζικης παράδοσης. Έχει μεστή και κρεμώδη γεύση, που γεννιέται από τα 100% φυσικά συστατικά του, χωρίς χρήση χρωστικών και συντηρητικών. Είναι κατάλληλο για τοστ, σάντουιτς, μπουκίτσες, ή απλά σκέτο.  

Διατροφικά Στοιχεία ανά 100γρ

Ενέργεια 1416 KJ/341 Kcal, Λιπαρά 26 g εκ των οποίων, κορεσμένα λιπαρά 17 g, Υδατάνθρακες 0,1 g εκ των οποίων, σάκχαρα 0,1 g, Πρωτεΐνη 26 g, Αλάτι 1,7 g

Συστατικά

Γάλα, Αλάτι, Οξυγαλακτική καλλιέργεια, Πυτιά

Πλούσια και φυσική γεύση • 100% φυσικά συστατικά • χωρίς χρήση χρωστικών και συντηρητικών • Είναι κατάλληλο για τοστ • σάντουιτς • μπουκίτσες • απλά σκέτο.

Παράγεται στη Δανία.

Το Arla Havarti, αποτελεί προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν το πραγματικό τυρί Havarti, το οποίο παράγεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στα τυροκομεία μας.
PGI_logo_GR.png

 

Icon_Procurement_Trolley_Blue.png  Αγοράστε το online

Logo_button_AB.png  Logo_button_Mas_v2.png  Logo_button_MyMarket_v2.png

Logo_button_e-fresh_v3.png  Logo_button_Krht.png  Logo_button_Bazaarpng.png

Logo_button_Than.png

Arla Havarti Προϊόντα Arla Havarti