ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ
Πως διαχειριζόμαστε την ασφάλεια των τροφίμων

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

  • Διασφαλίζουμε την υγιεινή στη διαδικασία παραγωγής και στα μηχανήματα
  • Διασφαλίζουμε τις σωστές συνθήκες αποθήκευσης
  • Ζητάμε απο τους προμηθευτές, να χειρίζονται με τον σωστό τρόπο τις πρώτες ύλες.
  •  Διασφαλίζουμε οτι οι υπάλληλοί μας συμμορφώνονται  με τους κανόνες υγιεινής τηρώντας για παράδειγμα τα εξής:
  1. Αλλαγή ρούχων σε καθημερινή βάση
  2. Συμμόρφωση με τις διαδικασίες καθαριότητας των χεριών
  3. Απαίτηση χρήσης προστατευτικού περιβλήματος για τα μαλλιά και τα γένια.
  4. Διαχωρισμός παραγωγής σε ζώνες υγιεινής
  • Διασφαλίζουμε οτι εφαρμόζονται οι διαδικασίες τακτικού καθαρισμού, ή αλλιώς γνωστές ως “CIP (Cleaning In Place)”, για τη χειροκίνητη καθώς και για την αυτόματη εφαρμογή τους.
  • Διασφαλίζουμε οτι το πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων βρίσκεται σε λειτουργία και επαγγελματική επιτήρηση ελέγχοντας πόρτες και παράθυρα.