Συνεταιρισμος

Η Arla Foods ανήκει σε ευρωπαίους γαλακτοπαραγωγούς, και το γάλα που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας προέρχεται από τις αγελάδες τους.

Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γάλα των παραγωγών μας, μετατρέποντάς το σε προϊόντα εξαιρετικής γεύσης, όπως τυρί, βούτυρο, γάλα σε σκόνη και ακόμα περισσότερα, τα οποία ελπίζουμε να απολαύσετε, μαζί με εκατομμύρια ακόμα ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε οι γαλακτοπαραγωγοί μας να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή για το γάλα τους, ώστε να είναι σε θέση να επενδύουν στη φάρμα τους, ακόμα και να επεκτείνονται, προκειμένου να δίνουν περισσότερο γάλα στον κόσμο.

Η φιλοσοφία του συνεταιρισμού

Τα χρήματα που κερδίζει η Arla Foods όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας κατανέμονται εξίσου μεταξύ κάθε λίτρου γάλακτος που μας έχουν προμηθεύσει οι γαλακτοπαραγωγοί μας. Κάθε χρόνο, οι παραγωγοί μας επενδύουν μέρος των κερδών τους στην επιχείρηση, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί – διασφαλίζοντας το μέλλον τους και το μέλλον της επόμενης γενιάς παραγωγών. Αυτή είναι η φιλοσοφία του συνεταιρισμού.

Οι 12.500 παραγωγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε προς το παρόν έχουν την έδρα τους σε επτά χώρες: Σουηδία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Η Ολλανδία. Όλοι τους έχουν δικαίωμα ψήφου στη δημοκρατική δομή του συνεταιρισμού.

> Διαβάστε περισσότερα για το δημοκρατικό μας σύστημα (στα αγγλικά)