Φυση και το περιβαλλον

Πιστεύουμε ότι νοιάζεστε για το περιβάλλον και για την καλή διαβίωση των ζώων. Το ίδιο κι εμείς. Φιλοδοξία μας είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τη βιώσιμη παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και τα περιβαλλοντικά πρότυπα στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το μέγεθος δημιουργεί ευκαιρίες

Το μέγεθός μας μάς δίνει πολλές ευκαιρίες να διερευνήσουμε νέες περιβαλλοντικές λύσεις και να επενδύσουμε σε αυτές. Όταν θέτουμε νέους περιβαλλοντικούς στόχους, τα αποτελέσματά μας έχουν σπουδαίο αντίκτυπο. 13.500 παραγωγοί του συνεταιρισμού Arla ασχολούνται με τη βιώσιμη γαλακτοπαραγωγή, και 19.000 συνάδελφοι αναλαμβάνουν δράση σε 133 γαλακτοκομεία και γραφεία.

Το ανθρακικό αποτύπωμα που έχει ένα ποτήρι γάλα

Από όλες τις τροφές που τρώτε, το γάλα σάς προσφέρει έναν από τους πλουσιότερους συνδυασμούς από πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το ανθρακικό αποτύπωμα που έχει ένα ποτήρι γάλα μπορεί να είναι μεγαλύτερο από εκείνο μιας σόδας, δεν νομίζετε όμως ότι το σώμα σας θα το εκτιμήσει περισσότερο;

Διαβάστε περισσότερα για την περιβαλλοντική μας στρατηγική (στα αγγλικά)

Καλή διαβίωση των ζώων

Το υγιεινό γάλα παράγεται από υγιή ζώα. Εφόσον ολόκληρη η επιχείρησή μας στηρίζεται στο γάλα των δικών μας αγελάδων, οι παραγωγοί μας προφανώς θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα ζώα τους έχουν σωστή φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό. Είναι σημαντικό να ικανοποιούνται οι ανάγκες των αγελάδων - για τροφή, νερό, καθαριότητα και φροντίδα.

Διαβάστε για τη συνηθισμένη ζωή μιας αγελάδας στη φάρμα (στα αγγλικά)

ARLAGÅRDEN®

The Quality Assurance Programme "Arlagården®" specifies the requirements for milk production on farms which supply milk to Arla.

Download Arlagården® as pdf

Arla - Παγκόσμια Περιβαλλοντική Στρατηγική 2020 (στα αγγλικά):