ΑΓΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 105 ΕΤΩΝ!

Ένα ευωδιαστό βούτυρο από αγνό αγελαδινό γάλα που η ποιότητα του μεταφέρει την γευστική της δύναμη όπου και αν χρησιμοποιηθεί, από μια φέτα ζεστού ψωμιού την ώρα του πρωινού μέχρι τις πιο ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Η ιστορία του Lurpak ξεκινάει στη Δανία στα τέλη του 19ου αιώνα όταν Δανοί αγρότες συνεταιρίστηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή βουτύρου.

Το προϊόν διακινούνταν σε ξύλινα βαρέλια και πολύ γρήγορα έγινε συνώνυμο υψηλής ποιότητας, ενισχύοντας την εξαγωγική δραστηριότητα της χώρας προς την αγορά της Μ. Βρετανίας όπου το Δανέζικο βούτυρο κατείχε σημαντική θέση έχοντας λάβει τη διάκριση της υψηλότερης ποιότητας στην Παγκόσμια Έκθεση του Λονδίνου το 1879.

Το εμπορικό σήμα Lur κατοχυρώθηκε το 1901 αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος και διαφυλάττοντας το από την παραποίηση.

Το πιο δημοφιλές βούτυρο στον κόσμο

Η πρόοδος της βιομηχανίας στα μέσα του 20ου αιώνα έδωσε της δυνατότητα τυποποίησης του προϊόντος το 1955 σε καταναλωτικές συσκευασίες.

Διατηρώντας την υψηλή ποιότητα του στο πέρασμα των χρόνων το βούτυρο Lurpak κατέχει ηγετική θέση στην αγορά βουτύρου έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις. Σήμερα πωλείται σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου.

Τα προϊόντα LURPAK® στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα το βούτυρο Lurpak εμφανίζεται το 1975, ενώ το 1998 εμφανίζεται το πρωτοποριακό Lurpak Soft με φυτικά έλαια για να αλείφεται εύκολα, αμέσως μόλις βγεί από το ψυγείο.

Σήμερα η οικογένεια Lurpak είναι πλήρης περιλαμβάνοντας τα: Lurpak Soft με φυτικά έλαια για να αλείφεται πιο εύκολα, αμέσως μόλις βγει από το ψυγείο (ανάλατο και αλατισμένο), Lurpak Lighter Soft με μειωμένα λιπαρά (ανάλατο και ελαφρά αλατισμένο) και το νεότερο μέλος Lurpak Organic Soft από φρέσκο παστεριωμένο βιολογικό γάλα και φυτικά έλαια βιολογικής προέλευσης (ελαφρά αλατισμένο).

Όλα τα προϊόντα Lurpak είναι φρέσκα, παράγονται από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά. Φέρουν το σήμα γνησιότητας Lurmark, την υψηλότερη πιστοποίηση παραγωγής και συσκευασίας του κρατικού οργανισμού ελέγχου της Δανίας.

Παράγονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Όλα τα εργοστάσια είναι πιστοποιημένα κατά ISO.

Απολαύστε την φίνα γεύση LURPAK όλες τις ώρες της ημέρας σε μια ζεστή φέτα ψωμιού, σε ένα αχνιστό κέικ ή σε μια λαχταριστή μακαρονάδα

Απολαύστε τη γεύση που σας μένει αξέχαστη!

Επισκεφθείτε το www.lurpak.gr