Η σειρά προϊόντων Arla Protein είναι επίσημος χορηγός στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volleyball!

Τα προϊόντα της σειράς Arla Protein, είναι πλούσια σε φυσική πρωτεΐνη, έχουν ελάχιστα λιπαρά και είναι ιδανικά για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενισχύοντας παράλληλα την προσπάθειά σας για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Snow Volley έχει ήδη ξεκινήσει. Απο τα καλάβρυτα όπου φιλοξενήθηκε η 1η διοργάνωση, το τουρνουά μεταφέρεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, όπου αθλητές και αθλήτριες ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο απέραντο λευκό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βάζουν τις τελευταίες πινελιές στη διοργάνωση, η οποία έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Απο την Παρασκευή έως και την Κυριακή (8-10/2) το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο γήπεδο Snow Volley με τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες να μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Στη διάρκεια του τριημέρου αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού και τα προϊόντα Arla Protein , θα βρίσκονται στο Χ.Κ. Μαινάλου.

Μαθετε περισσοτερα στον επισημο ιστοτοπο των αγωνων