LURPAK ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Αν σ’ όλη η Ελλάδα μύρισαν λαχταριστές σπιτικές νοστιμιές, είναι γιατί ξεκίνησαν τα

«Lurpak μαγειρέματα»!

Τα «Lurpak μαγειρέματα» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι μαγειρικής στην Ελλάδα που θα κρατήσει ολόκληρη τη χρονιά. Παρέα με δύο από τους καλύτερους σεφ της Ελλάδας τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου έκαναν ήδη την πρώτη τους στάση στα Ιωάννινα και γέμισαν τις Γιαννιώτικες κουζίνες με την μοναδική τους γεύση!

Οι δύο σεφ με πολύ διάθεση για δημιουργίες, σεβασμό στην παραδοσιακή ελληνική μαγειρική και στα τοπικά υλικά, μαγείρεψαν σε Γιαννιώτικα σπίτια αγαπημένες γεύσεις, προσθέτοντας νέες ιδέες και πάνω απ΄όλα, την αξεπέραστη νοστιμιά του Lurpak.

Τι μαγειρέψαμε; Στην κουζίνα της Αθηνάς φτιάξαμε πρασόπιτα, με την Πέπη αλευρόπιτα και ριζότο με μανιτάρια, στο σπίτι της Άντζελας καρυδοπιτάκια με φύλλο κρούστας και με την Βάσω φιλέτο ψαρονέφρι με μανιτάρια, σπανάκι και σάλτσα βουτυράτη και μπισκότα φουρνιστά με σοκολάτα.

Κι επειδή το ένα πιάτο φέρνει το άλλο, την επόμενη μέρα στον πολυχώρο «Φρόντζου Πολιτεία» τα «Lurpak μαγειρέματα» και οι δύο σεφ υποδέχθηκαν πάνω από 120 άτομα που έφεραν τα δικά τους φαγητά, διάθεση για δημιουργία και μπόλικο κέφι!

Σε μια μοναδική βραδιά γνωριστήκαμε, μοιραστήκαμε ιδέες για συνταγές και μικρά μυστικά της μαγειρικής, φάγαμε καταπληκτικά και διασκεδάσαμε όσο αντέχαμε!

Τα «Lurpak μαγειρέματα» όμως μόλις άρχισαν και το καινούργιο τους ταξίδι ξεκινά σύντομα.

Και που ξέρετε; Μπορεί να βρεθούν στην δική σας κουζίνα. Ετοιμάστε την!

Το καλό φαγητό αξίζει να έχει Lurpak!