Αν θέλετε μπορείτε να καλύψετε το κέικ με ζαχαρόπαστα και να το στολίσετε σαν τούρτα γενεθλίων. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το κουμκουάτ με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ή μανταρινάκι.
Βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
|
170 γρ. |
---|---|
Ζάχαρη
|
165 γρ. |
3 αυγά
|
|
Ξύσμα απο 2 ακέρωτα πορτοκάλια
|
|
1 κουταλιά της σούπας χυμό απο πορτοκάλι
|
|
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
|
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
|
|
½ του γλυκού βανίλια σε σκόνη
|
|
Λίγο βούτυρο για το άλειμμα της φόρμας
|
Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
|
400 γρ. |
---|---|
200 ml κρέμα γάλακτος Arla
|
|
Ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
|
50 γρ. |
2 κουταλιές της σούπας χυμό απο πορτοκάλι
|
|
200 γρ. γλυκό κουταλιού κουμκουάτ, στραγγισμένο από το σιρόπι του (τα 100 γρ. τα κόβετε φετάκια και τα 100 γρ. τα αφήνετε ολόκληρα)
|
|
Ξύσμα απο 1 ακέρωτο πορτοκάλι
|