Noodles στο γουοκ με κόκκινη πιπεριά και φιλέτο πάπιας

Noodles στο γουοκ με κόκκινη πιπεριά και φιλέτο πάπιας

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος βρασίματος: 10 λεπτά
Rating (0 votes)

My rating

Noodles στο γουοκ με κόκκινη πιπεριά και φιλέτο πάπιας

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος βρασίματος: 10 λεπτά

  • 1 πακέτο noodles χοντρά
  • 200 γρ. Arla Mozzarella
  • 2 φιλετάκια πάπιας κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 σφηνάκι σησαμέλαιο
  • 1 σφηνάκι σόγια σος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα noodles σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με κρύο νερό και τα αφήνετε να στραγγίσουν μέσα στο σουρωτήρι. Πλένετε καλά τις πιπεριές και τα φρέσκα κρεμμυδάκια Κόβετε τις πιπεριές σε λεπτά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμύδια σε ένα ξύλο κοπής με ένα μεγάλο μαχαίρι για λαχανικά. Κόβετε τα φιλέτα της πάπιας σε μικρά λεπτά κομμάτια. Ζεσταίνετε καλά ένα γουόκ και προσθέτετε το ένα σφηνάκι σησαμέλαιο. Σοτάρετε τα κομμάτια της πάπιας σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε τις πιπεριές και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά ανακατεύοντας . Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε στο γουόκ τα noodles που έχετε βράσει και την σόγια σος. Προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σερβίρετε σε ατομικά βαθιά πιάτα και πασπαλίζετε με τυρί Finello που δίνει μια διαφορετική γεύση στο πιάτο. Τα μυστικά της συνταγής Την ίδια συνταγή μπορείτε να την φτιάξετε και με κανονικά μακαρόνια αρκεί να μην είναι πολύ βρασμένα. Να κρατάνε! Εάν θέλετε να κάνετε την συνταγή λίγο διαφορετική μπορείτε μα χρησιμοποιήσετε λίγο τζίντζερ. Τζίντζερ μπορείτε να βρείτε και σκόνη αλλά το φρέσκο έχει πολύ πιο δυνατή γεύση. Αν σας περισσέψει από αυτό που θα ψιλοκόψετε μπορείτε να το κρατήσετε για λίγες ημέρες στο ψυγείο.