Mini σουβλάκι με ψαρονέφρι

Mini σουβλάκι με ψαρονέφρι

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Rating (0 votes)

My rating

Mini σουβλάκι με ψαρονέφρι

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά

  • 400 γρ. ψαρονέφρι
  • 2 κόκκινα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 30 μικρά ραβιόλια βρασμένα (γεμιστά με σπανάκι)
  • 150 γρ. Arla Το Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί κομμένο σε μικρά τετράγωνα κομμάτια
  • 50 γρ. βούτυρο Lurpak
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • οδοντογλυφίδες για μίνι σουβλάκια

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Κόβετε το ψαρονέφρι σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε το βούτυρο και μαγειρεύετε το ψαρονέφρι σε μέτρια φωτιά. Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό βράζετε τα ραβιόλι για 8-9 λεπτά και στην συνέχεια τα αφήνετε να κρυώσουν. Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Kόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια τα 150 γραμμάρια Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί. Περνάτε στις οδοντογλυφίδες ένα κομμάτι ψαρονέφρι, ένα ραβιόλι, ένα κομμάτι Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί, και φρέσκο μήλο. Τοποθετείτε τα μίνι σουβλάκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 3 λεπτά έτσι ώστε τα υλικά να πάρουν μια ομοιόμορφη θερμοκρασία. Σερβίρετε τα μίνι σουβλάκια σαν ορεκτικό στο γιορτινό τραπέζι η σε πάρτυ.