Καθαρίζουμε τα σπαράγγια, τα βράζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τρίβουμε το κρεμμύδι. Κόβουμε το σολομό σε κύβους.
Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε το βούτυρο με τα κρεμμύδια και τα βράζουμε μαζί με το σολομό και το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά για περίπου 8 λεπτά.
Αναμιγνύουμε την κρέμα, το ζουμί που έχουμε βράσει το σολομό και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το σολομό και τα κρεμμύδια στη σάλτσα. Βράζουμε τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί τριμμένο.