200 γρ. ζάχαρη καστανή
|
|
---|---|
200 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
|
|
230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
|
4 μεγάλα αυγά
|
|
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
|
|
1 κουταλιά του γλυκού βανίλια υγρή
|
|
2 κουταλιές της σούπας μέλι
|
|
Απο 1 ακέρωτο πορτοκάλια
|
|
80 γρ. ξερά δαμάσκηνα ψιλοκομμένα
|
|
80 γρ. ξερούς χουρμάδες ψιλοκομμένους
|
|
80 γρ. σταφίδες ξανθές
|
|
100 ml ρούμι
|
|
1/4 της κουταλιάς του γλυκού γαρύφαλλα σε σκόνη
|
|
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη
|
|
1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο σε σκόνη
|
|
1/2 κουταλάκι αλάτι
|
|
Λίγο βούτυρο για την προετοιμασία της φόρμας
|
120 γρ. Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
|
|
---|---|
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
|
|
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
|
|
3-4 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι
|
Κόκκινα φρούτα
|
|
---|---|
Ζάχαρη άχνη
|