2 φύλλα ζύμη σφολιάτας (προτιμήστε νωπή και όχι κατεψυγμένη)
|
|
---|---|
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Lurpak για το ταψί
|
|
1 αυγά ελαφρώς χτυπημένο
|
|
½ φλιτζάνι γάλα
|
|
Της σούπας σουσάμι
|
1 κουταλιά |
Βούτυρο Lurpak
|
80 γρ. |
---|---|
Σιμιγδάλι ψιλό
|
200 γρ. |
Γάλα ζεστό
|
1 λίτρο |
Arla φρέσκο τυρί κρέμα
|
150 γρ. |
Arla Κεφαλοτύρι τριμμένο
|
150 γρ. |
Τυρί φέτα, κατά προτίμηση μαλακή, θρυμματισμένη
|
200 γρ. |
3 αυγά κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα
|
|
1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες σε λάδι, καλά στραγγισμένες
|
|
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|