24-25 ασπρομανίταρα
|
|
---|---|
Βούτυρο Lurpak + λίγο επιπλέον για το ταψί
|
40 γρ. |
1 κρεμμύδια ψιλοκομμένο
|
|
Σκόρδο λιωμένες
|
2 σκελίδες |
2 κλαδάκια φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένα
|
|
Φύλλα απο 6 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
|
|
½ κουταλάκι του γλυκού Μπούκοβο
|
|
Λευκό κρασί
|
60 ml |
Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
|
250 γρ. |
Μείγμα τυριών Arla Pasta & Gratinar
|
150 γρ. |
Πάνκο ή ψίχουλα ψωμιού
|
40 γρ. |
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένο , για το σερβίρισμα
|
|
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|