Το κέικ ψήνεται συνήθως στο μεσαίο ράφι. Αν κάνοντας το τεστ με το μαχαίρι (τρυπάμε το κέντρο του κέικ με ένα μαχαίρι και αν βγει στεγνό σταματάμε το ψήσιμο) διαπιστώσουμε ότι είναι άψητο μέσα, αλλά η επιφάνειά του έχει ήδη ροδίσει, μπορούμε να το βάλουμε σε πιο χαμηλό ράφι.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
420 γρ. |
---|---|
2 κουτάλακια μπέικιν πάουντερ
|
|
Σόδα
|
1 κουταλάκι |
Αλάτι
|
1 κουταλάκι |
Βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
|
230 γρ. |
Ζάχαρη άχνη
|
400 γρ. |
2 κουταλάκια εκχύλισμα απο βανίλια
|
|
4 αυγά
|
|
Arla Protein επιδόρπιο γάλακτος
|
500 γρ. |
Ζάχαρη άχνη
|
380 γρ. |
---|---|
3 κουταλιές γλυκόζη (προαιρετικά)
|
|
Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
|
115 γρ. |