Επιδόρπιο με τυρί κρέμα και ανανά

Επιδόρπιο με τυρί κρέμα και ανανά

Δροσιστικό, ελαφρύ, απολαυστικό επιδόρπιο με ανανά & Arla Τυρί Κρέμα Light
Rating (2 votes)

My rating

Επιδόρπιο με τυρί κρέμα και ανανά

Δροσιστικό, ελαφρύ, απολαυστικό επιδόρπιο με ανανά & Arla Τυρί Κρέμα Light

  • 200 γρ. Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 φακελάκι σκόνη για σαντιγί
  • 125ml νερό
  • γάλα (όσο χρειαστεί η συνταγή)
  • 1 φακελάκι ζελέ ανανά
  • 500γρ. ανανά σε κονσέρβα (μαζί με το χυμό του)
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Εκτέλεση για το επιδόρπιο με τυρί κρέμα και ανανά

Σε μεσαία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό και διαλύουμε το φακελάκι ζελέ. Αφού διαλυθεί προσθέτουμε το χυμό του ανανά. Χτυπάμε τη σκόνη σαντιγί με το γάλα μέχρι να γίνει κρέμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα, το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τη σαντιγί, το ζελέ που έχει κρυώσει. Χτυπάμε όλο το μείγμα στο μίξερ αρκετά καλά. Το απλώνουμε σε πυρέξ και στην επιφάνεια γαρνίρουμε με κομμάτια ή ροδέλες ανανά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 12 ώρες πριν το σερβίρουμε.