Πικάντικη μπρουσκέτα

Πικάντικη μπρουσκέτα

Rating (0 votes)

My rating

Πικάντικη μπρουσκέτα

  • 4 φέτες χωριάτικο ψωμί ciabbata
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
  • 2 ντομάτες μέτριες κομμένες σε μικρούς κύβους
  • κόκκινη πιπεριές κομμένη σε μικρούς κύβους
  • πράσινη πιπεριές κομμένη σε μικρούς κύβους
  • κίτρινη πιπεριές κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 κουταλιά θυμάρι και ρίγανη
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 4 κομμάτια τυρί Arla Κεφαλοτύρι από τη Δανία

Εκτέλεση

Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Ρίχνετε στις ντομάτες λίγο αλάτι και τα βάζετε σε μπολ να κρυώσουν. Προσθέτετε το θυμάρι και την ρίγανη. Ψήνετε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ. Μοιράζετε το παραπάνω μίγμα. Με ένα coupe-pâte καρδιά κόβετε το Arla Κεφαλοτύρι από τη Δανία και σερβίρετε σε κάθε μπρουσκέτα.