Πικάντικη μπρουσκέτα

Πικάντικη μπρουσκέτα

https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-12345/

Εκτέλεση

  • Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Ρίχνετε στις ντομάτες λίγο αλάτι και τα βάζετε σε μπολ να κρυώσουν. Προσθέτετε το θυμάρι και την ρίγανη. Ψήνετε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ. Μοιράζετε το παραπάνω μίγμα. Με ένα coupe-pâte καρδιά κόβετε το Arla Κεφαλοτύρι από τη Δανία και σερβίρετε σε κάθε μπρουσκέτα.

Υλικά

4 χωριάτικο ψωμί ciabbata
φέτες
1 κρεμμύδια κομμένο σε λωρίδες
2 ντομάτες μέτριες κομμένες σε μικρούς κύβους
1/2 κόκκινη πιπεριές κομμένη σε μικρούς κύβους
1/2 πράσινη πιπεριές κομμένη σε μικρούς κύβους
1/2 κίτρινη πιπεριές κομμένη σε μικρούς κύβους
Θυμάρι και ρίγανη
1 κουταλιά
Ελαιόλαδο
3 κουταλιές
Τυρί Arla Κεφαλοτύρι από τη Δανία
4 κομμάτια