Κοτόπουλο με Mozzarella και λιαστή τομάτα

Κοτόπουλο με Mozzarella και λιαστή τομάτα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 25 – 30 λεπτά
Rating (0 votes)

My rating

Κοτόπουλο με Mozzarella και λιαστή τομάτα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 25 – 30 λεπτά

  • 4 φιλέτα απο στήθος κοτόπουλου
  • 200 γρ. Arla Mozzarella κομμένο σε 4 ίσα κομμάτια
  • 4 φρέσκα φύλλα από φασκόμηλο
  • 4 λιαστές ντομάτες
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 ˚C. Τοποθετείστε τα φιλέτα κοτόπουλου (με την μαλακή πλευρά προς τα κάτω) σε μεγάλο πλατό, αφαιρέστε το λίπος τους και έπειτα καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε μια φέτα Mozzarella, 1 λιαστή τομάτα και ένα φύλλο φασκόμηλου στο κέντρο κάθε στήθους κοτόπουλου. Τοποθετείστε τα σε πυρίμαχο σκεύος και ,έπειτα, ρίξτε ελαιόλαδο και ξανά αλάτι και πιπέρι. Ψήστε στη κεντρική σχάρα προθεσμασμένου φούρνου για 25-30 λεπτά. Τεμαχίστε το κοτόπουλο διαγώνια και σερβίρετε με ζυμαρικά fettuccini ή ταλιατέλες, με λίγο μαϊντανό για διακόσμηση.